O Mea Fa'amesini CNC mo Robotics & Automation

I vaega uma o vaega o gaosiga, ua sili atu ona taatele i totonu o le 30 tausaga talu ai.O le tele o le faʻatinoina e le malo o le loka ua naʻo le faʻaogaina o masini.Ioe, robotics o se vaega taua o le masini.O se taunuuga, o se vaega tele o kamupani Saina e taulai atu a latou galuega i masini masini.Mo robotics ma masini, matou pisinisi ofoCNC liliumavaega viligaosiga.Matou te mulimuli i ou manaʻoga ma ata e te tuʻuina atu.

wps_doc_0

Manaoga mo vaega faʻaaogaina i masini ma robotics

O se tasi o mea muamua e manaʻomia mo vaega o loʻo faʻaaogaina i robots o latou foliga matagofie, lea atonu e foliga mai e ese.

Matou te malamalama i le mafuaaga o lau talosaga.O le masini lava ia o loʻo faʻatau ma faʻatau atu e faʻaaoga ai se lima robotic poʻo se apogaleveleve ma se mamanu o le lumanaʻi.O vaega felanulanuai o nei mea, fa'ailoga, ma isi elemene e saofagā i taunu'uga sili atu.O ia togafiti e fesoasoani e faʻamaonia ai le atamai ma le faʻalagolago o meafaigaluega.O le robotization ua lauiloa i le gasologa o tausaga e le fale tifaga.O lenei mea na faʻaalia ai le auala na matou mafaufau ai ma le le iloa e tatau ona aliali mai robotics.

E le gata i lea, o tagata gaosi robots matou te galulue ma manaʻomia mea nei mai ia i matou:

1. Faʻaaogaina o mea faʻapitoa faʻapitoa
2.Machining sa'o, aemaise lava e faatatau i diameters totonu
3.both laiti ma tele voluma, o se taimi taitai puupuu
3.tulaga tulaga ese togafitiga mo le puipuiga ma faamoemoega teuteu (pei o anodizing).

Meafaitino

O le isi mea manaia o le malosi ma le mama o taʻiala autu ia e lua mo vaega faʻaaogaina i robotics.O apogaleveleve roboti e fa'aaogaina mo fa'agaioiga piki-ma-nofoaga e tatau ona mama, peita'i o vaega o lo'o fa'aaogaina i le lima robot e tatau ona malosi.O se taunuuga, uamea, alumini alumini, ma palasitika o mea sili ona faʻaaogaina ona o le sili atu le tumau.

CNC machining robotic vaega matou te gaosia
1. Spacers
2. Loaders
3. pipii
4. Faamauina Papatusi
5.Arm Faaofi
6. So'oga Papatusi

Do you want to know the cost for you CNC robotic parts? Send us your drawings right now to sales@cncyaotai.com. Our engineers will calculate your parts and we’ll provide the quote within 18 hours that will definitely catch your eye.

Aisea e sili ai le mauaina o le CNC liliu ma vili vaega mai le Yaotai CNC Machining mo au robotic ma masini masini

O se mea manaia: o tagata gaosi mea faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina mai o matou faʻatonuga mo vaega o le CNC o loʻo i ai ni faʻamoemoega sili ona mataʻutia ma faʻamoemoe e faʻateleina a latou gaosiga e le itiiti ifo i le 20% i le 2022.
Matou te iloa le faigata tele o le faatumauina o se saoasaoa maualuga i nei taimi le mautonu.O se taunuuga, matou te taumafai pea i le mea sili matou te mafaia e tausisi i manaoga uma o matou tagata faʻatau, e le gata i tulaga faʻapitoa faʻapitoa ma taimi faʻagata.E mafai ona e fa'amoemoe atoatoa ia i matou.I lalo ifo o le tolu vaiaso, e mafai ona matou tuʻuina atu se vaega masani o 3000 vaega ona o le auala na faʻatulagaina ai le gaosiga.Ma o le tau o se oloa saunia e le afaina i se taimi fa'apena e puupuu.


Taimi meli: Iul-20-2023